Loxone


Loxone_Logo

Huisautomatisering eindelijk eenvoudig!

Van de eenvoudige besturing van uw rolluiken tot aan de intelligente individuele ruimteregeling toe, dekt de miniserver die op huisautomatisering gebaseerd is, alle aspecten van een Smart Home. Ontdek nu de mogelijkheden!

In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in een centraal en intelligent hart, de kleine groene Miniserver. Nooit meer geïsoleerde oplossingen. Gewone drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden net zo geïntegreerd door de Miniserver als fotovoltaïsche installaties en andere complexe systemen. Dit maakt een eenvoudige bediening mogelijk, budgetvriendelijk en met intelligente automatisering.

Ieder van ons heeft andere wensen voor zijn of haar woning. Loxone biedt u talloze mogelijkheden deze perfect te kunnen besturen.

Bent u op weg naar uw eigen Smart Home? Wij begeleiden u als Loxone Partner bij de planning en toepassing van uw Smart Home project waardoor uw huis echt “smart” wordt! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vult u dan hier het contact formulier in en wij nemen contact met u op.


Loxone_App_01Loxone apps

Met de Loxone apps kunt u altijd en overal uw woning bedienen, zowel via uw iPhone®, iPod® Touch, iPad® of Android® smartphone of tablet.

Overal besturen

Kent u dat gevoel wanneer u op vakantie bent en er niet zeker van bent of alle ramen en deuren dicht zijn? Met de Loxone Apps gebeurt dat niet meer. Bestuur nu uw huis met uw iPhone®, iPod® Touch of uw Android® smartphone of tablet! Overtuig uzelf en probeer de apps uit met de gratis testmodus.

Alles besturen: verwarming, jaloezieën of de sauna

Alles wat u met Loxone bestuurt en automatiseert, kunt u ook met de Smart Home Apps besturen! Of het nu om de jaloezieën, het licht of de verwarming gaat. U kunt het gehele Loxone Systeem met smartphone of tablet besturen. Vanuit huis of op afstand.


 

ipad_shadingChique Designs

De Loxone apps zijn een optische highlight en brengen u snel naar de gewenste functie.

De apps presenteren zich met chique, doordachte oppervlakten waarmee u snel kunt sturen en zich bliksemsnel naar de goede functie kunt begeven.

Automatische herkenning van de miniserver

De app herkent of de gezochte Miniserver zich in LAN bevindt en schakelt indien nodig naar de roaming-modus.

 

loxone_wallmountMaak van uw iPad een bedienterminal

Of de iPad nu thuis aan de muur is gemonteerd of u hem bij u heeft onderweg: de iPad is – in combinatie met de Loxone App – ideaal geschikt als bedienterminal voor uw woning. In combinatie met de Loxone Wallmount voor uw iPad kunt u deze eenvoudig bevestigen aan de muur en weer gemakkelijk verwijderen.