Fibaro


 

Fibaro-640x295Misschien wel de beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein

sys_interfaceFibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.

 


Compatibiliteit en de Z-Wave technologie

Fibaro geeft u volledige vrijheid van controle en communicatie want het is compatibel met de meeste smartphones en tablets.

Fibaro is compatibel met de draadloze Z-Wave producten van 300 individuele producenten, welke eventueel bedient kunnen worden met de systemen van Fibaro.

Alle IP cameras kunnen worden geïntegreerd met het systeem, op verzoek wordt er bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.

Fibaro componenten worden niet permanent bevestigd aan de infrastructuur van uw gebouw. Dus als u wilt herinrichten of verbouwen is dit geen probleem. U geeft de module gewoon een nieuwe plaats en dankzij de MESH netwerk technologie zal het zichzelf automatisch aanpassen aan de nieuwe locatie en blijven functioneren met de overige componenten. U kunt het systeem zelfs mee verhuizen en opnieuw aanpassen aan uw nieuwe situatie.

Voor uw comfort en om energie te besparen kan Fibaro automatisch uw apparatuur uitschakelen wanneer u niet thuis bent of weer inschakelen wanneer u thuis komt.

Fibaro kan u waarschuwen als iemand een raam vergeten is te sluiten of de verlichting dimmen naar de benodigde lichtsterkte en deze eventueel automatisch aanpassen naar uw stemming of de weersomstandigheden.


Intelligentie

U kunt Fibaro zelfs de watertoevoer af laten sluiten bij een detectie van waterlekkage of een gesprongen leiding of uw elektrische apparaten uitschakelen bij overstromingsgevaar. Bent u vergeten om de verwarming lager of uit te zetten of het alarm in te schakelen? Fibaro weet het en helpt u herinneren, of doet het voor u. Waar ter wereld u ook bent.

De componenten worden automatisch geüpdatet wanneer nodig. Back-ups van uw instellingen worden automatisch gemaakt en verstuurd naar externe servers. Batterij gevoede componenten geven u ruim van te voren aan wanneer het tijd is om deze te verwisselen.


Grafische interface

sys_kompatybilnoscsystem_laptop_right

 

Fibaro is het enige systeem met een simpele configuratie interface waarbij u de mogelijkheden tussen de componenten, scenes en het gehele intelligentie kunt regelen vanaf elke computer, waar ter wereld u ook bent. U heeft geen speciale software nodig en hoeft geen externe technische service te bellen.

 

 

 

 

 

 

 


 Veiligheid

Fibaro_smoke_sensor_7-450x300Fibaro kan eventueel worden geïntegreerd met uw bestaande alarmsysteem of onafhankelijk als alarmsysteem opereren.

Elk component opereert onafhankelijk van uw alarmsysteem. Indien een component beschadigd zou zijn of niet zou werken kan Fibaro bij detectie van brandgevaar bijvoorbeeld zelf rolluiken en/of ramen openen, ventilatie activeren of de verlichting inschakelen en u een melding hiervan sturen.

U heeft geen VPN connectie of een statisch IP adres nodig om het systeem van afstand te kunnen bedienen. De handmatige bediening van uw schakelaars blijven altijd normaal werken, zelfs bij een totale uitval van uw internetverbinding, Wifi netwerk of een defect aan het systeem zelf.