Elektrotechniek


Installatie

PTB Elektro biedt verschillende soorten producten aan.
Dit omvat onder andere:

  • Elektrotechnische installaties
  • Audiovisuele installaties
  • Domotica netwerken
  • Zwakstroom schakelingen en sturingen

Uw wensen

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om een renovatie/verbouwing of nieuwbouw, we nemen de gehele installatie vooraf met u door, zodat alle vragen en wensen direct besproken kunnen worden. Vervolgens brengen we de wensen, behoeften en interesses in kaart en zetten we ze om naar een concreet installatie plan.

Wilt u totaal ontzorgt worden waarbij wij alles van ontwerp, materiaal en nazorg betreffende de installatie voor u uit handen nemen? Of u wilt de basis elektra installatie uitbreiden naar een slimme domotica installatie? Geen probleem!

Materiaalkeuze

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Dit geeft u de zekerheid dat u een installatie aanschaft die nu en in de toekomst goed zal blijven functioneren.

Uitvoering van de werkzaamheden

PTB Elektro besteedt veel aandacht en precieze zorg aan haar projecten. Tijdens de werkzaamheden houden wij u goed op de hoogte en bij oplevering leggen wij u (en/of uw klant) uit hoe alles werkt. Een project is pas ten einde wanneer het werk naar volle tevredenheid van onze klanten is opgeleverd.